Om mig


Michael Finderup’s Blog

Onlinemarkedet er som de fleste teenagere i en intensiv udviklingsfase, stærkt påvirket af de sidste nye tendenser. Denne blog bringer nyheder inden for onlineannoncering samt analyser og vurderinger af markedet lige nu og i nærmeste fremtid. Udviklingen på det europæiske onlinemarked i forhold til amerikanske trends bliver kommenteret – og det samme gør nye rapporter og artikler om feltet. Min interesse er den kommercielle del af markedet, og med det udgangspunkt følger jeg også udviklingen i de sociale netværk og undersøger, hvordan de kan anvendes i markedsførings-øjemed.

Mit mål med bloggen her er at holde læserne opdaterede om, hvad der rører sig – og inspirere til nye, kommercielle indgangsvinkler til onlinemarkedet. Jeg vurderer løbende de forskellige former for onlineannoncering og annoncenetværk og følger med i udviklingen inden for digitale annoncehåndterings-systemer. Med en tilgang, der altid handler om at optimere marketingsindsatsen, diskuterer jeg validering af trafik på websider, tracking-værktøjer og behaviorial targeting – den nye, brugerstyrede markedsføringsform – samt mulighederne for at måle effekten af sine brugte marketingskroner.


Michael Finderup arbejder som selvstændig konsulent indenfor digitale strategi, og kommer fra en stilling som  direktør for adServing Danmark og har beskæftiget sig professionelt med onlinebranchen siden 1996 – altså siden dengang de første jobannoncer begyndte at bevæge sig fra avissiderne og ind på Internettet…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s