Online Markedsføring Vil Vokse


Nye produkter såsom video og mobil skaber højere vækst end tidligere ventet indenfor online markedsføring.

Generelt forudser rapporten fra, The Marketers’ Internet Ad Barometer, en europæisk vækstrate i online markedsføring på 7,6 procent i 2010 og på hele 15 procent i 2011.
Det er forventningerne ifølge en ny rapport fra The European Interactive Advertising Association, og det er faktisk højere væksttal end tidligere forudset. Det skriver markedsforing.dk

Rapporten, The Marketers’ Internet Ad Barometer, bekræfter desuden tendensen til, at tv-reklamemarkedet er under pres – men at tv-stationernes websites, som eksempelvis ITV.com, er ved at få fat i marketingkronerne. I sverige har flere tv stationer og aviser allerede bekræftet tendesen og de mener det skyldes de har fokuseret på innovation og integration de seneste år.

Tal fra undersøgelsen, som er gennemført i ni europæiske lande, fortæller blandt andet, at 33 procent af annoncørerne forventer at øge deres online video-markedsføring, mens 20 procent vil kaste flere penge efter mobil markedsføring.
Tidligere forudsigelser har peget på stagnation eller i værste fald decideret nedgang i online markedsføringen i de kommende år, men de nye tal tyder altså på, at der kan være grund til optimisme igen.

Det er dog de innovative medier der sætter sig på andelen af vækst kroner og annoncørerne forventer resultater. Derfor oplever flere veletablerede medier i Europa at ved at tilbyde et såkaldt tracking værktøj til kampagnen kommer kunderne oftere igen og priserne kan ofte forhandles højere.

Nedenstående er listen med kvalificeret udbydere indenfor trackingsystemer.:

Omniture
Traceworks
Adaction
adServing
Emediate
Adtoma
Eyeblaster

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s