Anderledes Online Marketing strategier

 
En undersøgelse der for nyligt blev foretaget af Ball State University, E-mail Marketer’s Club og ExactTarget fortæller at kun tretten procent af de firmaer der benytter sig af e-mail kampagner, integrerer sociale medier såsom Facebook, MySpace, Twitter og Digg i deres kampagner.
 
Mens 46 procent, ud af ialt 351 adspurgte, fortæller at de har i sinde at gøre det allerede i år.
 
For at gøre dette skal de dog først finde en meningsfuld måde at foretage integrationen på, da de fleste brugere af sociale medier har en generel uvilje imod at blive overdynget med irrelevante reklamer og e-mails. Man skal finde en måde hvorpå ens reklamer og breve kan indgå på en naturlig måde.
 
Nogle firmaer har på facebook fået den halvsløje ide at snable applikationsbrugernes data igennem en applikation, for eksempel en quiz eller et spil og udfra disse sende mindre eller mere relevante reklamer.

At gøre det på denne måde er ikke bare dårlig stil, det kan også vanskeliggøre det for fremtidige seriøse spillere på markedet. Det kræver lidt mere finesse og hittepåsomhed, for eksempel ved at oprette en fangruppe og derigennem distribuere konkurrencer,  tilbud og andet godt.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s