Solid vækst prognose indenfor mobilkampagner

Ifølge en ny rapport fra Pyramid Research, forventes annoncører at forøge deres investeringer i annoncekampagner rettet imod brugere af mobile tjenester, i takt med at dækningsgraden af disse stiger på nye markeder.

I rapporten undersøges potentielle indtægter i forbindelse med mobilreklame på de nye markeder i Syd- og Mellemamerika, Afrika og Asien. Det forudses at indtægterne ved mobile data tjenester vil stige med 10 procent indenfor de næste fem år og 33 procent på verdensplan inden år 2013, som følge af mobilreklamer.

Antallet af mobile abonnenter forventes at stige og gøre mobilreklame til et solidt vækstområde. Selv hvis der medregnes et generelt fald i reklameinvesteringer over de næste to år. Dette skyldes at internet- og mobilplatformene vil tage markedsandele fra de traditionelle reklameplatforme. Denne tendens vil vokse i takt med at økonomien genvinder sin styrke og allerede i 2013 vil omkring 12 procent af al reklame på de nye markeder og 30 procent i industrialiserede lande blive brugt på internet- og mobile platforme.

Nye markeder vil i 2013 stå for mere end 35 procent af det globale antal mobile abonnenter. I lande som Sydafrika og Indonesien vil mobilplatformen allerede i 2009 overgå internettet som reklameplatform.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s